Weetjes

Uniek huis op wielen

De ‘Draper’ is een indrukwekkend klein huis op wielen, gemaakt door het team van Land Ark RV. In deze woning heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. De Draper is ontworpen als de perfecte woning voor avonturiers om mee rond te reizen. De woning is geschikt voor een of twee personen.

De Draper
De buitenkant van de Draper is voorzien van zwarte metalen golfplaten met houten accenten. De Draper is 30ft (9,1 meter) lang en is gebaseerd op een drieassige aanhanger. De buitenkant lijkt op Land Ark RV ’s vorige model, de Drake. Het Draper model heeft een paar extra’s zoals een ingenieus uitklapbaar terras dat van de binnenkant toegankelijk is via een schuifpui. Het terras is gemaakt van duurzaam Braziliaans hardhout en kan worden uitgeklapt om een prachtige zitplaats te creëren.

Interieur
In tegenstelling tot de gedurfde zwarte buitenkant is het interieur van de camper juist licht en luchtig. Witgekalkte grenen geven een frisse uitstraling, die nog wordt versterkt door een overvloed aan natuurlijk licht. De inrichting is ontworpen voor de echte avonturier. Bij binnenkomst is genoeg ruimte om spullen op te kunnen bergen zoals wandelschoenen, klimuitrusting en meer. Ook is er extra opslag gecreëerd door het hele huis.

Verder bestaat de woning uit op maat gemaakt flexibel meubilair. Een grote keuken met een U-vormige eetruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De eettafel kan worden opgeborgen of worden omgebouwd tot een slaapbank, ideaal voor overnachtende gasten.

De hoofdslaapkamer bevindt zich op een slaapzolder aan de andere kant van het huis. De slaapkamer is bereikbaar via een ladder en heeft voldoende ruimte voor een kingsize bed. De badkamer van het kleine huis bestaat uit een opgehangen toilet een grote douche. Het mooiste van dit huis is dat hij super makkelijk is te verplaatsen. Deze Tiny house heeft alle comfort, zodat je naar een dag hard werken met een heerlijk gevoel kunt thuiskomen.

Kosten
Het duurt zo’n drie tot vier maanden om de Draper op te bouwen. Voor deze Tiny house betaal je zo’n 144.900 dollar.

Bron: Landarkrv
Afbeeldingen: Jeremy Gudac

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.