Weetjes

Met de Thalys naar Disneyland

Het is nu mogelijk om een ticket te kopen voor de Thalys Amsterdam naar Disneyland Parijs. Vanaf 31 maart 2019 zal deze trein twee maal per dag rijden. Er worden jaarlijks 300.000 nieuwe reizigers verwacht op deze route.

Route
De trein stopt onderweg onder andere bij Roissy-Charles de Gaulle. Hierdoor is de nieuwe verbinding ook interessant voor reizigers die van en naar de Franse luchthaven vliegen. De trein eindigt bij station Marne-la-Vallée, tegenover Disneyland Paris. “Met de lancering van deze nieuwe bestemmingen zetten wij onze missie voort: mensen uitnodigen om te reizen, te ontdekken en culturele en economische uitwisselingen te stimuleren. Het is een deur naar nieuwe avonturen die we met veel plezier openen,” legt Bruno Dierickx uit, commercieel directeur bij Thalys.

In Nederland stopt de trein onderweg ook op Schiphol en Rotterdam en in België bij Antwerpen Centraal en Brussel Zuid. De trein zal er 3 uur en 40 minuten over doen om vanaf Amsterdam de eindbestemming te behalen. Vanaf Rotterdam duurt deze reis naar Disneyland slechts 2 uur en 55 minuten. Deze nieuwe comfortabele en snelle verbinding, zal als ideale reispartner beschouwd worden. Maar liefst 11% van de Disneyland bezoekers komt namelijk uit de Benelux. “Dankzij de snelle rechtstreekse verbinding van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris, start de magie voor onze bezoekers al vanaf het moment dat ze ingestapt zijn” reageert Isabelle Willemsens, Country Director van Disneyland Paris.

Tickets zijn per enkele reis verkrijgbaar vanaf € 35 voor volwassenen en vanaf € 15 voor kinderen (t/m 11 jaar).

Bron: Treinreiziger.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.