Weetjes

Love is in the air

Je grote liefde vinden in het vliegtuig? Dit klinkt misschien als een scène uit een romantische film, maar voor veel mensen blijkt dit de realiteit. De vonken kunnen namelijk ook in het vliegtuig overslaan. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 50 passagiers de liefde van zijn of haar leven ontmoet in het vliegtuig. Dus ben je nog single en heb je nog een reis op de planning staan? Kijk voorál om je heen en sla je slag.

Love is in the air
HSBC heeft wereldwijd meer dan vijfduizend reizigers gevraagd naar hun reiservaringen en of ze mensen aan boord hebben ontmoet. De reizigers kwamen uit maar liefst 141 verschillende landen. Uit het onderzoek is gebleken dat één op de vijftig reizigers in het vliegtuig de ware vindt. Verder bleek dat zestien procent een zakelijk contact over hield aan de vlucht en veertien procent een (langdurige) vriendschap. Dat terwijl maar de helft van de ondervraagden een gesprek met een onbekende aanging tijdens de vlucht.

Handige apps
Wanneer je wat hulp kunt gebruiken om je toekomstige liefde te vinden aan boord, dan zijn er ook handige apps. Zo is er de app ‘btrfly’ die reizigers verbindt op 380 vliegvelden wereldwijd. In de app kun je je vluchtinformatie invullen en kun je zo in contact komen met andere reizigers, die vertrekken vanaf hetzelfde vliegveld. Met de app ‘Airdates’ kun je offline daten in de lucht. Het is zonde om de tijd in het vliegtuig aan niets te spenderen, dus waarom niet op zoek naar een nieuwe liefde? De app werkt op een netwerk waarbij je geen wifi nodig hebt, de app gebruikt namelijk FireChat. Dit is een netwerk dat mensen zonder internet met elkaar verbindt. Met de app ontmoet je mensen uit het vliegtuig en kun je daar direct een gezellig gesprek mee hebben. Wie weet volgt er daarna wel een date.

Bron: Lindaniews – datingsitekiezen

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.