Weetjes

Holi-yay X The Student Hotel pop-up store

SAY HELLO TO SUMMER! 
Holi-yay heeft in samenwerking met The Student Hotel Eindhoven een pop-up store geopend. De pop-up store is elke dag geopend t/m zaterdag 25 mei. The Student Hotel is veel meer dan alleen een slaapplaats. Het is een geweldige plek om te ontspannen en om contact te maken met andere reizigers. Hier zal de webshop Holi-yay de leukste reisartikelen aanbieden in de pop-up store! Denk aan kleurrijke tassen, handdoeken met tropische prints, zonnebrillen, koffer accessoires en de leukste inflatables. Holi-yay selecteert de leukste merken zodat jij stijlvol op reis kunt gaan en reizen nóg leuker wordt!

Laat jouw unieke paspoorthoes customizen!
Aanstaande zaterdag 18 mei komen de dames van Studiopair vanaf 12:00 paspoorthoesjes customizen. Je kan bijvoorbeeld je naam of initialen erop laten zetten. Deze paspoorthoes is gemaakt van leer en verkrijgbaar in het roze en zwart. Shop ze voor €19,95! Alleen verkrijgbaar in de pop-up store.

     

Openingstijden:

Maandag en zondag: 12:00 – 17:00
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00

Locatie:
Stap het treinstation van Eindhoven uit en The Student Hotel kan je haast niet missen. De pop-up store zal plaatsvinden op de vide in het restaurant van het hotel. Hier kan je ook genieten van het (hopelijk) lekkere weer met een heerlijke cocktail en een zomers muziekje. 

Stationsweg 3, Eindhoven (The Commons Restaurant)

See you there!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.