Weetjes

De Carapate: ga stijlvol op reis met deze hippe mini-caravan

Steeds meer millenials beginnen de caravan te ontdekken als een prettige manier om vakantie mee te vieren. Twee ontwerpers in Frankrijk vonden dat dit natuurlijk wel mag in een wat hippere vorm. Het resultaat is de mini-caravan Carapate, een product dat ergens tussen een caravan en een aanhanger is blijven steken.

De caravan is zeker mini, alleen de basis is aanwezig. Geen schotel op het dak, geen mover op de wielen, geen toilet aan boord. De Carapate kan worden omschreven als een tweepersoonsbed op wielen. Op de verplaatsbare matrassen slaap je met maximaal met 2 tot 3 personen. Ook kun je de matrassen overdag gebruiken om lekker op te ontspannen. Er is een groot klapluik aanwezig en een uitschuifbare kookgelegenheid. Het keukentje kan naar buiten worden geschoven, zodat je niet op je knieën hoeft te koken.

Er zijn veel opberghoeken om de woonkamer een beetje opgeruimd te maken. De caravan wordt geleverd met één lade, twee gesloten opbergruimtes en een uitklapbare plank. Met 3 meter 20 en 450 kilo is de caravan ook geen zwaargewicht. Voor de basisversie betaal je zo’n €14.000. Bekijk de website hier voor meer informatie.

Gegevens:
Prijs is ongeveer: €14.000 tot €18.000
Lichtgewicht, slechts 450 kilo
Gemaakt van lokaal geproduceerd hout
Compacte bouw: 3,2 m x 1,9 m x 1,7 m
Matrassen hebben afmeting 105 cm x 50 cm

Bronnen: Camperscaravans – Bright – Carapate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.