Je artikel wordt binnen 1-2 werkdagen bezorgd! Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Boven de €50 euro zijn de bezorgkosten gratis. Onder de €50 euro betaal je €3,95 verzendkosten.

Een bestelling is makkelijk te volgen met de track & trace code. Deze code staat vermeld in de verzendbevestiging.

Wil je een artikel(en) retourneren? Bij Holi-yay is het geen enkel probleem om je artikel(en) te retourneren. Je kunt je item binnen 14 dagen terugsturen binnen de factuurdatum! Stuur je artikel(en) inclusief de pakbon en het retourformulier ingevuld naar het onderstaande adres:

Holi-yay
Zwarte Wegje 15
5062AN Oisterwijk
The Netherlands

Als wij jouw retourzending hebben ontvangen, wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je bankrekening (dit kan enkele dagen duren). Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling.

Wij nemen alleen retourzendingen in behandeling als het in originele staat inclusief verpakking en labels wordt teruggestuurd. Items die gebruikt of beschadigd zijn worden geweigerd en teruggestuurd.
De risico’s van het verzenden zijn voor eigen rekening. Wij willen graag de artikelen die je wilt retourneren in één zending om ervoor te zorgen dat het geretourneerde artikel zo snel mogelijk kan worden verwerkt. Retour artikelen die niet-identificeerbaar zijn worden teruggestuurd naar de afzender.