Hoe kan ik een artikel(en) retourneren?

Wil je een artikel(en) retourneren? Bij Holi-yay is het geen enkel probleem om je artikel(en) te retourneren. Je kunt je item binnen 14 dagen terugsturen binnen de factuurdatum! Een uitzondering hierop geldt op de categorie sieraden (zie retourbeleid sieraden). Stuur je artikel(en) en het retourformulier ingevuld naar het onderstaande adres:

Holi-yay
Zwarte Wegje 15
5062AN Oisterwijk
The Netherlands

Via onderstaande link kunt u het retourformulier downloaden. U kunt deze invullen en toevoegen aan het pakketje:

Retourfomulier_Holi-yay

Als wij jouw retourzending hebben ontvangen, wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je bankrekening (dit kan enkele dagen duren). Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling.

Wij nemen alleen retourzendingen in behandeling als het in originele staat inclusief verpakking en labels wordt teruggestuurd. Items die gebruikt of beschadigd zijn worden geweigerd en teruggestuurd.

LET OP: De risico’s van het verzenden zijn voor eigen rekening. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. 

Wij willen graag de artikelen die je wilt retourneren in één zending om ervoor te zorgen dat het geretourneerde artikel zo snel mogelijk kan worden verwerkt. Retour artikelen die niet-identificeerbaar zijn worden teruggestuurd naar de afzender.

Retourbeleid Sieraden

Als u niet tevreden bent met een of meer van de bestelde sieraden, kunt u het artikel of de artikelen retourneren. Oorbellen kunnen helaas om hygiënische redenen niet worden geretourneerd of geruild. U kunt andere sieraden alleen retourneren als het artikel onbeschadigd en ongedragen is.

Wil je gebruik maken van een kortingscode?

Als je gebruik wilt maken van een kortingscode is deze alleen geldig op artikelen die niet zijn afgeprijsd. Tijdens de sale:

  • Zijn kortingscodes niet geldig
  • Als een item besteld is en daarna in de sale komt, kan deze korting niet meer worden verrekend
  • Het retourneren van een sale item is niet mogelijk

Let op! De kosten van je retour zijn voor eigen rekening!

Krijg ik het betaalde bedrag retour?

Nadat we je retourzending ontvangen hebben, stort Holi-yay het bedrag direct terug op de bankrekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling of op je Paypal account. Dit duurt maximaal 14 dagen. De verzendkosten van het geretourneerde item worden niet vergoed. De kosten van je retour zijn dus voor eigen rekening.

Kan ik een artikel omruilen?

Een artikel omruilen is helaas niet mogelijk. Als je het artikel wilt omruilen, zal er een nieuw order geplaatst moeten worden.

Bestelling klopt niet, en nu?

Als je bestelde item niet compleet is of niet klopt, kun je contact opnemen met onze klantenservice die bereikbaar is via: helpdesk@holi-yay.com, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Ook kun je ons bereiken via de live chat op de website.