Reistips

Rollen of vouwen? Wij hebben een aantal slimme inpaktips geselecteerd!

We kennen het allemaal, de stress van het inpakken van je koffer. Wat neem je allemaal mee en rol of vouw ik mijn kleding? Wij geven je een aantal handige tips hoe jij het beste je koffer in kan pakken!

  • Rollen of vouwen?

Het beste is om je kleding te rollen, hierdoor bespaar je ruimte en heb je minder kreukels in je kleding.

  • Stop spullen in je schoenen

Heb jij ook altijd te weinig ruimte in je koffer? Stop dan kleinere spulletjes in je schoenen, zoals sokken of deodorant. Hierdoor bespaar je ruimte en kun je nog iets extra’s meenemen.

  • Badmuts om schoenzolen

Om je kleding in de koffer schoon te houden is het makkelijk om je schonen in een badmuts te wikkelen. Hierdoor blijft je kleding mooi schoon.

  • Schuif je bh’s in elkaar

Bh’s nemen vaak wat ruimte in beslag, door je bh’s op elkaar te leggen en in elkaar te schuiven, zorgt het ervoor dat je heel wat ruimte bespaart.

  • Sieraden in de knoop

Je komt aan op je vakantiebestemming en al je sieraden zijn in de knoop, dit probleem kennen we allemaal. Om te zorgen dat dit niet gebeurt kun je je ketting in een rietje stoppen. Maak het slotje open en haal hem door een rietje, vervolgens sluit je het slotje en klaar: je ketting raakt niet in de knoop.

  • Voorkom dat je flesjes gaan lekken

Ben jij ook altijd bang als je je koffer open maakt op de plek van bestemming dat je hele koffer onder de shampoo zit? Dan hebben wij de oplossing! Haal de dop van de fles af, pak doorzichtig huishoudfolie en wikkel het om de dop heen. Vervolgens doe je de dop erop en klaar, geen lekkende flessen meer!

  • Stop je make-up in kleine navul verpakkingen

Ga je een weekendje of paar dagen weg? Stop je make-up in een navul verpakking, hierdoor hoef je niet de grote flessen mee te nemen en bespaart dit enorm veel ruimte in je make-up tas. Onze navulverpakkingen shop je hier.

  • Watjes in make-up 

Een ander veel voorkomend probleem is dat je, je poeder open maakt en het kapot is. Wij hebben de oplossing! Doe een watje in de poederdoos of oogschaduwdoosje, hierdoor breekt je poeder niet.

Wij wensen je een hele fijne vakantie! 

 

Bron: Wehkamp

Bronnen foto’s: Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.