Reistips

Op vakantie met je partner? Met deze handige tips overleeft jullie relatie het! ;)

Voor het eerst met je lover op vakantie? Super leuk en spannend! Je zit elke minuut op elkaars lip, hierdoor leer je elkaar erg goed kennen. Met de volgende tips zorgen jullie ervoor dat jullie relatie de vakantie overleeft!

  • Begin met een citytrip

De eerste tip: begin met een citytrip, ga een paar dagen weg binnen Europa. Zo kunnen jullie allebei wennen om 24/7 met elkaar op de lip te zitten.

  • Budget

Maak goede afspraken over geld. Hoe willen jullie het gaan verdelen? Wil je splitten of betaald de ander wat meer? Een handige tip als je wilt splitten: pin elke dag hetzelfde bedrag en maak een pot, hierdoor heb je geen stress over wie wat betaald en gaat alles veel makkelijker!

  • Irritaties

Heb je irritaties aan je partner? Krop het niet op! Als je ergens last van hebt, zeg het tegen elkaar. Dan is de irritatie gelijk de wereld uitgeholpen en kunnen jullie verder genieten van de vakantie!;)

  • Wat voor vakantietype ben jij?

Voordat je een vakantie boekt is het handig om te bespreken wat de ander verwacht van de vakantie. Heb je een avontuurlijke partner en ben jij dit zelf niet? Bespreek van te voren goed je wensen en maak anders een combinatie van elkaars wensen. Hierdoor zijn jullie allebei tevreden en kan jullie ideale vakantie beginnen!

  • Geef elkaar de ruimte

Het is belangrijk als je zoveel samen bent elkaar soms even ruimte te geven. Ga even baantjes trekken of naar de supermarkt.  Soms is het ook even fijn om wat tijd voor jezelf te hebben tijdens je vakantie!

  • Geniet!

Verder ben je voor het eerst met je partner op vakantie, geniet van nieuwe ervaringen de omgeving en natuurlijk van elkaar!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.