Reistips

Nieuwe reistrend: roadtrippen!

Roadtrippen is een trend die steeds populairder wordt. Het gevoel van vrijheid trekt veel jongeren aan om te gaan roadtrippen. In deze blog vertellen wij een aantal handige tips en een vier verschillende roadtrip bestemmingen die je niet mag missen!

Navigatie 

Als je reis begint is het handig om op de navigatie de startlocatie en eindbestemming in te voeren om een idee te krijgen hoe lang de reis zal gaan duren. Je kan nog steeds een andere route nemen maar het is handig om van tevoren te weten hoelang je ongeveer onderweg bent.

Auto

Stel, je huurt een auto, is het van tevoren erg belangrijk dat de auto goed wordt gecheckt zodat je onderweg niet voor verassingen komt te staan.

Playlist

Stel een leuke playlist samen voor onderweg! Je zit natuurlijk constant in de auto waardoor je misschien de lokale radio op een gegeven moment beu bent.

Koeltas

Een koeltas is altijd handig om mee te nemen onderweg. Hier kun je de meegenomen drankjes en snacks in koelen. En laat Holi-yay nu super hippe koeltassen hebben!

Ook heeft Holi-yay heeft vier leuke roadtrip bestemmingen geselecteerd die je gezien moet hebben!

  1. Amalfi kust, Italië

De prachtige Amalfi kust in Italië is ongeveer 56 kilometer lang. Je komt langs de mooiste stadjes, strandjes en natuurlijk de azuur blauwe zee. Let op, deze route is erg kronkelig met de vele bochten en afgronden. Het voordeel van deze roadtrip is dat het dicht bij huis is en je een super mooie roadtrip kan maken.

  1. Zuid-Afrika

Deze roadtrip is ruim 748 kilometer waar je begint bij Port Elizabeth, vanuit deze plek rijd je naar Kaapstad en kun je genieten van de kliffen, mooie valleien en rivieren.

  1. Australië

Deze roadtrip is een reis om nooit te vergeten. Het prachtige Australië biedt zoveel moois om te zien. Je kan de roadtrip starten vanaf de stad Melbourne en rijd je langs de kust omhoog naar Adelaide. Langs deze route zijn veel films opgenomen vanwege het indrukwekkende landschap dus een echte aanrader om gezien te hebben!

  1. Route66, Amerika

Deze 4000 kilometer lange roadtrip brengt je door acht verschillende staten: Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Kansas, Missouri en Illinois. Deze roadtrip is een stuk langer dan de vorige benoemde roadtrips, maar een echte aanrader om te ontdekken!

Shop de leukste roadtrip accessoires!

Link naar producten:

https://holi-yay.com/product-categorie/summer/picknick/

En om lekker te dobberen op een rivier of zee: 

Link naar producten:

https://holi-yay.com/product-categorie/summer/inflatables/

 

Bronnen: StyleToday, Metro en Momondo

Uitgelichte foto: Sunnylife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.