Reistips

Holi-yay reviewt de Spotter GPS Tracker en dit is wat wij ervan vinden!

Wat is de Spotter GPS Tracker precies? Spotter is een kleine GPS Tracker die meegedragen kan worden. De Spotter kan in de koffer worden gelegd, waar je, je bagage in de gaten kan houden. Ook is het fijn als je bagage vermist wordt je precies weet waar je koffer zich bevindt. De Tracker kan niet alleen gebruikt worden voor in je koffer maar kan ook in de auto, boot of scooter gelegd worden. Zo weet je precies waar je eigendommen zich bevinden. Het heeft een aantal handige functies:

 • Prepaid gebruik
 • Geen abonnementskosten of vaste contracten
 • Het heeft een compact formaat (61x44x16 mm)
 • Licht van gewicht
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in heel Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

Naast deze genoemde functies kan de Spotter ook SOS-meldingen ontvangen en kan er een veiligheidszone worden ingesteld. Als je in nood bent, kan er worden gedrukt op de SOS knop, hierdoor krijgt het ingestelde account een melding en kan er contact met elkaar worden opgenomen via de telefoonfunctie die op de Spotter aanwezig is.

Ik heb de Spotter getest en gekeken of hij ook daadwerkelijk werkt, zoals op de website wordt beschreven. Ik hebben in stappen de spotter geïnstalleerd en dit is wat ik ervan vind!

De Spotter werd geleverd in een heel leuk pakketje:

Na het pakketje geopend te hebben zag het er zo uit:

In het doosje zit een oplader en een sleutelhanger waar je de Spotter aan kan bevestigen.

1. Account aanmaken 

Als eerste ben ik naar de website van Spotter gegaan en heb ik een account aangemaakt. Hier kun je al je gegevens bekijken en beheren. Klik op inloggen en hier kun je een account aanmaken.

2. Spotter koppelen 

De volgende stap is de Spotter koppelen. Log in op het online account, hier moet je de Spottercode invoeren. Dit doe je door de code die op het pasje staat weergeven in te typen. Zodra je dit gedaan hebt, is de Spotter gekoppeld.

3. App downloaden 

Ga naar de Apple Store en installeer de app, voor Android is dit Playstore. Voer je inlogcodes in en je bent ingelogd! Nu kun je jouw Spotter account bekijken. Ik vond zelf dat de App niet altijd even goed werkte op mijn telefoon. Ook kreeg in mijn locatie niet helemaal goed geinstalleerd, maar uiteindelijk is het wel gelukt en heb ik ook de Spotter geinstaleerd. Zo ziet de app eruit als je hem opent:

Bij aankoop van de Spotter krijg je een maand gratis service en kun je gebruik maken van alle functionaliteiten. Daarna kun je kieezn of je de service 1,2 of 6 maanden wilt verlengen. De kosten hiervan zijn als volgt:

 • 1 maand tegoed: €4,99
 • 6 maanden tegoed: €26,95
 • 12 maanden tegoed: €47,88

Als je het bedrag hebt opgewaardeerd heb je verschillende functies die je kan gebruiken:

 • Automatische locatieafgifte
 • SOS-alarm in noodsituaties
 • Telefoongesprek voeren
 • Veiligheidszone instellen

De Spotter GPS Tracker werkt in heel Europa, zonder dat je extra moet betalen. De landen waar je het kan gebruiken zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Conclusie, wat vinden wij ervan? 

Het is een handig apparaatje wat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Ook is het erg handig om in je koffer te stoppen en hierbij precies je bagage te tracken. Het gebeurt vaak dat je bagage kwijt is en hierdoor weet je precies waar je koffer zich bevindt. Wel denken wij dat als je hem gebruikt je het voor verschillende doeleinden moet gebruiken, omdat er wel een prijskaartje aan hangt. De Spotter is te koop vanaf €89,95 en hierbij krijg je dan een maand gratis tegoed, maar daarna moet je het prepaid tegoed wel gaan opwaarderen (kosten zijn hierboven vermeld). De Spotter Tracker bestel je hier.

Foto’s: https://www.spottergps.com/gps-tracker/

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.