Reistips

BAGTAG – Je koffer digitaal inchecken

Reizen wordt steeds eenvoudiger met innovaties zoals online boeken en mobiele instapkaarten. Echter wordt bagage nog steeds voornamelijk met de hand geregeld. De BAGTAG brengt hier verandering in. De BAGTAG is een digitaal e-ink apparaat dat je gemakkelijk vast kunt plakken op je koffer of rugzak. Via de app kun je met je smartphone je koffer inchecken en het label naar de BAGTAG sturen via bluetooth. Met het elektronische label kan jou koffer ingecheckt worden, waar en wanneer dan ook. Hiermee kun je wachtrijen op de luchthaven overslaan en wordt het risico van verlies van je bagage afgenomen.

Papieren labels kunnen nat worden, scheuren of vlekken als je koffer zich rond de transportbanden verplaatst. Hierdoor neemt de leesbaarheid mogelijk af. De BAGTAG is perfect leesbaar in vergelijking met traditionele papieren etiketten en daarom veel veiliger. Minder fouten betekent minder verloren bagage en meer ontspanning tijdens het reizen. Ook brengt de BAGTAG ons een stap dichter bij het verbeteren van onze omgeving. Per jaar worden er namelijk zo’n vier miljard labels geprint met alle ecologische gevolgen van dien.

Je kunt de BAGTAG eenvoudig met iedereen delen door een gedeeld account in te stellen. Dit is gemakkelijk te doen in de BAGTAG-app. Je kunt het elektronische bagagelabel gebruiken bij de volgende luchtvaartmaatschappijen: Lufthansa, Swiss International Airlines en Austrian Airlines. Andere vliegtuigmaatschappijen zoals KLM/Air France hebben op dit moment nog niet de mogelijkheid om zelf je bagagelabel te generen. De verwachting is dat er op korte termijn een aantal nieuwe partners bijkomen. Door de Lufthansa iOS- of Android-app te gebruiken kun je je bagage eenvoudig inchecken. Bespaar tijd en ga met een ontspannen gevoel op reis. De BAGTAG koop je hier.

Bron: BAGTAG

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.