Must-sees

Zes reistrends voor 2020 die je moet weten!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van reizen. In deze blog delen wij zes trends die in 2020 een belangrijke rol gaan spelen in de reisbranche. Laat je inspireren!

  1. Neem je viervoeter mee op reis!

Steeds meer reizigers willen hun viervoeter meenemen op reis. Ook zijn er steeds meer huisdiervriendelijke hotels en bed and breakfast.

  1. Technologie wordt steeds vaker gebruikt op vakantie

Er zijn al veel handige apps die je kan gebruiken tijdens je vakantie, zoals Google Maps en Zipcar waarbij je gemakkelijk een auto kan huren. We verwachten dat er steeds meer handige apps en websites die jouw vakantie een stukje gemakkelijker en leuker maken!

  1. Eco tourisme

Steeds meer mensen denken na over de CO2 uitstoot van je vakantie. Men wordt meer bewust en pakt vaker het openbaar vervoer om de CO2uitstoot te verminderen.

  1. Geen cash meer

‘Vreemd’ geld wordt straks verleden tijd. Op steeds meer plekken is het mogelijk om met je mobiel of pinpas te betalen. Hierdoor hoef je geen geld meer in te wisselen buiten Europa.   

  1. Gemixte generaties

Ook zien we terug dat veel generaties samen op vakantie gaan. Met een groot groep een huis huren waar iedereen zijn eigen ding kan doen en op bepaalde momenten samen komen.  Hierdoor is het verblijf ook een stuk goedkoper, omdat de kosten worden gedeeld.

  1. Niet meer op één plek

Vakanties op één plek is iets wat minder vaak gaat voorkomen. Men zal steeds vaker verschillende accommodaties bezoeken om de beleving op te zoeken. Bijvoorbeeld op exclusievere bestemmingen overnachten.

Dit waren zes reistrends voor 2020! Heb je nog een leuke trend die we moeten weten? Laat het hieronder weten in de reacties.

 

Bronnen: Nouveau, Unsplash, Pexels 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.