Must-sees

Verborgen parels

Holi-yay heeft een aantal verborgen parels geselecteerd die je gezien moet hebben! Lichtblauwe zee, extreme rotsen en bijzondere wijken gelegen in een bruisende stad.

 


Formentera behoort tot de Spaanse Eilanden en ligt ten zuiden van Ibiza. Het is een van de kleinste bewoonde eilanden van de Balearen eilandengroep wat nog steeds vrij is van toerisme. Het is een eiland met lichteblauwe zee, kliffen en heel veel groen. 
El Born is een wijk gelegen in het oude centrum van Barcelona. Het is omringt door kleine restaurants, boetiekjes en het is gelegen dicht bij het strand. Een verborgen parel die je zeker moet gaan bezoeken! Tip: Barcelona is een stad die ingesteld is op fietsers, erg leuk om te ontdekken met de fiets! 

Lagos is gelegen in het zuiden van Portugal. Het is een stad met veel bezienswaardigheden en mooie zandstranden. De stranden staan bekend om haar unieke rotsen, lichtblauw water en kleinschaligheid. Ook zijn er in Lagos vele restaurantjes, barretjes en winkels wat zorgt voor een sfeervol centrum.

Praia do Carvoeiro is een klein vissersdorpje, midden in de Algarve (zuid Portugal). Het is een uniek dorpje met een kleinschalig karakter. Het is gelegen aan het strand tussen de ruige rotswanden en de turqoise zee.

 

 

Bron foto’s: (1) Ambroise Tezenas (2) Eventoir (3) Wandering (4) Can Stock Photo, Mike66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.