Must-sees

Tips voor de thuisblijvers!

Hou jij deze zomer lekker vakantie in eigen land? Holi-yay heeft een aantal must-sees geselecteerd die jij kan bezoeken tijdens je staycation! 

Dagje strand!

Het strand is altijd een goed idee! Een tip voor een leuk dagje strand: de route vanaf Haarlem naar Bloemendaal aan Zee is erg mooi om te fietsen. Huur een fiets in Haarlem en neem de fietsroute door de duinen en ga lekker aan het strand liggen! Sluit de dag af in het gezellige Haarlem. Een andere leuk tip: boek een overnachting via AirBnb, dit is betaalbaar en hier vind je vaak de leukste plekjes om te overnachten en zo heb je het gevoel dat je even weg bent geweest!

Op Safari!

Leuk als je met kinderen bent: een dagje op safari in de Beekse Bergen. Rijd met de auto tussen de wilde dieren en laat je verassen in dit safaripark.

Dagje Brugge 

Het weer in Nederland is niet altijd even goed in de zomer. Perfect om een stad te bezoeken. Een echte aanrader is Brugge, de uitgebreide blog met tips die je gezien moet hebben als je in Brugge bent vind je hier.

Ga picknicken!

Pak de fiets en ga gezellig picknicken. Neem lekkere snacks mee en leg een groot kleed neer om op te zitten. Holi-yay heeft een super handige picknick set en een zacht picknick kleed voor de perfecte picknick. Deze vind je hier.

 

 Vind gemakkelijk je evenement met Buienradar!

Buienradar heeft een nieuwe tool om gemakkelijk evenementen in je omgeving te vinden. Nu denk je vast, Buienradar? Hier staat niet alleen het weerbericht weergeven. Op de website heb je nu ook Uitradar: hier vind je evenementen, uitstapjes en meerdaagse hotelarrangementen. Hoe leuk en handig is dat?

Hoe werkt het?

Ga naar de website van Buienradar en scroll naar beneden. Daar staat de Uitradar, als je erop klikt zie je de kaart van Nederland verschijnen. Klik op het gebied waar je naar toe wilt en nu zie je alle evenementen die in dat gebied te doen zijn. Ook kun je een ‘uitje’ en de plaats invoeren waardoor je betere zoekresultaten krijgt.

Laat in de reacties weten wat jij gaat doen! Holi-yay wenst je veel plezier tijdens je staycation! 

 

Bron: Buienradar

 

 

 

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.